به گزارش مشرق، حمیدرضا کشفی امروز در حاشیه بیستمین نمایشگاه بین المللی صنعت برق و شانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران اظهار با اشاره به طرح آب امید اظهار کرد: ۳میلیون و ۹۰۰ هزار مشترک شامل طرح اب اُمید قرار گرفته اند و شامل تخفیف صد در صدی قرار خواهند گرفت، در این طرح برای مشترکان خوش مصرف ۱۵ مترمکعب و پرمصرف ۲ برابر این رقم و بد مصرف بیش از دو برابر دسته بندی شده است.
معاون راهبری و نظارت بر بهرهبرداری شرکت مهندسی آبفای کشور تصریح کرد: ضمن شناسایی مشترکان مرمصرف دستورالعملهایی برای مدیریت مصرف اطلاع رسانی شده است.
بیشتر بخوانید:
بومیسازی یک دستگاه تحریمی برای حل معضل آب مناطق محروم
وی افزود: با اجرای طرح آب امید به دنبال کاهش ۱۰ درصدی مصرف در کشور هستیم و ارائه مشوق و تخفیف صد در صدی میتواند نقش مناسبی در مدیرت مصرف داشته باشد.
کشفی با اشاره به طرح فاضلاب اهواز بیان کرد: مشکلات زیر ساختی در خصوص جمع آوری فاضلابهای اهواز وجود دارد که در حیطه فعالیت شهرداری اهواز است و ارتباطی با وزارت نیرو ندارد.
بیشتر بخوانید:
برق ۵ میلیون مشترک در کشور رایگان شد
به گفته وی؛ تصفیه خانه اصلی شهر در مرحله نهایی قرار گرفته و تصفیه خانه غرب در مرحله تامین بودجه است.
کشفی ادامه داد: ۵۰ میلیون یورو از صندوق توسعه برای اجرای این طرح برداشته و ۲۵ درصد آن تخصیص داده شده، بازسازی نقاط ریزشی آغاز شده است.
وی افزود: در این مدت کار بازسازی نقاط ریزشی که در هنگام بارندگی مشکل ساز و منجر به سرریز شدن فاضلاب میشد، آغاز شده که بخشی انجام و بخش دیگر در دست انجام قرار دارد.
این مقام مسول در شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور اظهار کرد: عوارض ۲۰ تومانی در قبوض آب به منظور تامین بخشی از هزینهها است که در قانون مشخص شده است، باید کار به گونه باشد که زیان شرکتهای آب و فاضلاب جبران شود.
به گفته وی؛ اجرای طرح آب امید حدود ۲۰۰ میلیارد تومان کاهش درآمد براش رکت اب و فاضلاب داشته است.
کشفی ادامه داد: شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور دنبال شفاف سازی نحوه اخذ آب بها هستیم و کسانی که برای آنها تعرفههای بیشتر اعمال میشود اطلاع رسانی خواهد شد.
معاون راهبری و نظارت بر بهرهبرداری شرکت مهندسی آبفای کشور تصریح کرد: ۵۱.۵ درصد جمعیت شهری زیر پوشش هستند، در برخی شهرها تصفیه خانه مکفی است، اما شبکه نداریم و بر عکس.
معاون راهبری و نظارت بر بهرهبرداری شرکت مهندسی آبفای کشور تصریح کرد: برای شبکه روستای دسترسی ۸ درصدی جمعیت از شبکه فاضلاب در نظر گرفته شده بود که به دلیل عدم تامین بودجه محقق نشده است.
کشفی با اشاده به تعاملات با عراق در زمینه اب و برق بیان کرد: تعاملات با کشورهایی مانند عراق بیشتر در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی است و توانایی پیمان کاران باعث ایجاد تصفیه خانههای آب و فاضلاب با کیفیت عالی توسط این پیمانکاران و مشاوران داخلی شد.